Visitar

Visitar

Expo Eco Salud està obert a totes les persones implicades en la cura natural i sostenible de la salut. Tenen cabuda tant els professionals del sector que volen actualitzar els seus coneixements i descobrir noves oportunitats de negoci, com el públic general interessat a conèixer els productes i serveis que els proveïdors del sector posen a la seva disposició.

Visitants professionals

Formar-se amb els millors experts

Descobrir oportunitats de negoci

Compartir experiències

Conèixer les novetats del sector

Si vostè és un professional del sector pot registrar-se per poder visitar el saló sense cost. Aquest registre està limitat als professionals del canal (laboratoris, distribuïdors, botigues,…) i als professionals de la salut que actuen com a prescriptors (metges, dietistes, professionals de les teràpies naturals,…).

Als mesos anteriors al saló podrà registrar-se online per accedir sense cues ni esperes durant els tres dies de la fira i per rebre tota la informació d’Expo Eco Salud Madrid 2018.

Públic general

Descobrir els últims avanços

Viure l’experiència de la salut

Tallers i activitats pràctiques

Aprendre a cuidar la salut de manera natural

Expo Eco Salud té un important component divulgatiu amb l’objectiu de fer arribar els estils de vida més saludables al públic general. Per això els visitants del Saló de la Salut i la Qualitat de Vida trobaran un espai per conèixer les principals propostes dels proveïdors del sector, així com un complet programa de conferències en les Jornades Tècniques d’Expo Eco Salud, obertes a tots els visitants.

L’accés a la zona d’exposició té un cost de 10 €. Pot adquirir les seves entrades en el mostrador de visitants d’Expo Eco Salud a l’accés al saló. L’entrada és vàlida per a només un accés a Expo Eco Salud i li permetrà accedir al programa de conferències de les Jornades Tècniques d’Expo Eco Salud que tractaran de manera didàctica els temes més actuals relacionats amb la cura de la salut.