Com arribar

Com arribar

IFEMA – Feria de Madrid
Avda. del Partenón, 5
28042 Madrid
España
www.ifema.es

Cotxe:
La Feria de Madrid està connectada per carretera amb les principals vies d’accés i circumvalació de Madrid: M11 (sortides 5 i 7), M40 (sortides 5, 6 i 7) i A2 (sortida 7). Les entrades Sud, Nord i Est del recinte firal permeten accedir directament a les diferents àrees d’estacionament.

Avió:
L’aeroport de Madrid Barajas és a només 10 minuts del recinte firal, i a tot just 15 quilòmetres del centre de la ciutat amb la que es connecta per mitjà del Metro (estació Aeropuerto T-1, T-2 y T-3). Convertit en un dels principals aeroports internacionals, amb la seva nova terminal T-4, garanteix les connexions diàries de la Feria de Madrid amb totes les ciutats d’Espanya i del mon sencer.

Metro:
Des de qualsevol punt de la ciutat es pot arribar a la Feria de Madrid mitjançant la línia 8 del Metro – Estació Campo de las Naciones, la sortida de la qual està situada a l’entrada sud del recinte. Aquesta línia també connecta els recintes firals amb totes les terminals de l’Aeroport Internacional de Barajas.

Autobús:
Una extensa xarxa d’autobusos permet des de diferents punts de la ciutat arribar a la Feria de Madrid:
Línia 112-Mar de Cristal-Feria de Madrid – Bº Aeropuerto.
Línia 122-Avda. de América-Campo de las Naciones-Feria de Madrid.
Línia 828-Universidad Autónoma-Alcobendas-Canillejas-Feria de Madrid.

Taxi:
Amb parades a cadascuna de les entrades del recinte firal, més de 15.000 taxis estan a disposició dels visitants de Feria de Madrid.