EcoSalud

EcoSalud 2019

EcoSalud, el Saló de la Salut i els Productes Naturals, és el punt de trobada per a tots els professionals dels productes naturals i totes aquelles persones interessades en la cura natural de la salut i els estils de vida saludables. Professionals i consumidors acudeixen a EcoSalud per conèixer totes les novetats en complements alimentosos, dietètica , alimentació ecològica i cosmètica natural.

EcoSalud Barcelona 2019 està principalment orientada als visitants professionals i comptarà amb àrees, conferències i tallers específics per herbolaris, dietètiques i tendes d’alimentació ecològica; fent més atractiva la fira als professionals de la salut i, molt especialment, a les tendes i punts de venda. Durant més de 30 anys, EcoSalud ha estat el punt de trobada dels proveïdors de productes naturals amb el seu canal de distribució tradicional. EcoSalud Barcelona 2019 vol seguir contribuint al creixement i enfortiment d’aquesta relació entre fabricants i punts de venda.

EcoSalud també està dirigida a tots els professionals de la salut que actuen com prescriptors dels productes dels sectors en exposició: metges, infermeres, farmacèutics, dietistes/nutricionistes, professionals de les teràpies naturals…

Aquesta professionalització de la fira no impedirà que EcoSalud es mantingui oberta també al públic general i segueixi mantenint el seu caràcter divulgatiu i de promoció dels estils de vida saludables, sent el punt de trobada de totes aquelles persones interessades en la cura natural i sostenible de la salut que acudeixen per conèixer les novetats i els últims avanços que els proveïdors de productes i serveis posen al seu abast.

La Fira dels Productes Naturals

Una fira dedicada als productes naturals i a tots els productes per a uns hàbits de vida saludables.

Punt de trobada

Una trobada dels productors, fabricadors i distribuïdors de productes naturals amb els seus punts de venda i distribució.

Professional

Un saló orientat i dissenyat específicament per als professionals: canal de distribució i professionals de salut.

Dades del Saló

Nom: EcoSalud Barcelona 2019

Saló de la Salut i els Productes Naturals

Edició: 28a
Dates: 12, 13 i 14 d’abril de 2019
Horari de visitants: Divendres i dissabte, de 10 a 20 hores

Diumenge, de 10 a 19 hores

Recinte: Palau núm. 1 – Fira Barcelona – Recinte Montjuïc
Periodicitat: Anual
Sectors: Complements alimentosos

Dietètica

Alimentació ecològica

Cosmètica natural

Vida saludable

Organitza: INTERALIA, Ferias Profesionales y Congresos, S.A.