Expo Eco Salud Solidario 2018

Expo Eco Salud Solidari 2018

Aquest any Expo Eco Salud Madrid 2018 tornarà a col·laborar amb l’ONG Fundació de Alternativas, Motivación y Acompañamiento (ADAMA), que serà la beneficiària de les accions de responsabilitat social corporativa, RSC, realitzades en la propera edició del Saló.

ADAMA

Des d’ADAMA col·laboren amb associacions del Tercer Sector, on els serveis assistencials van dirigits a persones en exclusió social i sense recursos econòmics.

Estableixen convenis de col·laboració on, ambdues parts es comprometen a iniciar un procés de treball compartit i ofereixen una atenció integral a les persones, des de visions diferents però alhora complementàries.

A ADAMA estan convençuts que la Motivació i l’Acompanyament vital des del Contacte Humà, l’Empatia i la Comprensió són necessaris per despertar un procés de canvi personal, on la meta és recuperar la força interior, el sentit i la vida digna que per dret ens correspon.

Per això, des d’ADAMA creen Projectes Terapèutics dissenyats de forma personalitzada per donar resposta a les necessitats particulars de cada col·lectiu i que van acompanyats d’una estructura de planificació, implementació i avaluació capaç d’assegurar un servei de qualitat.

L’eina que els defineix per naturalesa és la utilització innovadora de les Tècniques Naturals dins del sector social i el treball des d’un equip de voluntaris compromesos i amb uns clars valors integrats.

Més informació a www.adama.org.es