Amb el suport de

Amb el suport de

AFEPADI

Des de 1943, AFEPADI és l’organització empresarial que agrupa i representa a les empreses que operen al mercat espanyol, l’activitat del qual està directament relacionada amb els aliments dietètics i els complements d’alimentació, tant en la seva faceta de fabricació, com de distribució o serveis relacionats.

+ info: www.afepadi.org

APTN-COFENAT

APTN-Cofenat compta amb gairebé 30 anys d’història i reuneix a més de 7.000 professionals i al voltant de 50 escoles de formació en Teràpies Naturals. El seu objectiu fonamental és la representació i defensa dels interessos de tots els professionals que exerceixen i treballen amb Mètodes Naturals de Salut.

+ info: www.aptn-cofenat.es

GREMI D'HERBOLARIS DE CATALUNYA

El Gremi d’Herbolaris de Catalunya és una associació professional de detallistes d’herboristería, alimentació natural i ecològica, complements dietètics, apícolEs, productes cosmètics i productes afins. L’associació va ser fundada l’any 1983 i ofereix als seus associats serveis d’informació, gestoria, assessorament, promoció i defensa del sector.

+ info: www.assocdietherb.com

COIB

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona és la institució que vetlla per la defensa i representació corporativa de les infermeres i els infermers, i pretén generar valor social i professional per al col·lectiu, alhora que contribuir a millorar l’atenció sanitària, soci sanitària i social a Catalunya. El COIB està integrat per més de 40.000 col·legiats de la demarcació de Barcelona.

+ info: www.coib.cat