Supermercat Ecològic El Pi

Supermercat Ecològic El Pi

Iniciativa presentada

Títol: Gran ampliació del punt de venta

L’any 1994 vam obrir el primer negoci d’alimentació ecològica a Mataró, oferint una oferta de productes innovadora i atrevida.
Enguany, celebrem el nostre 25è aniversari. Podem dir que hem passat d’un petit negoci familiar a un supermercat especialitzat en dietètica, alimentació ecològica, vegana i celíaca, entre altres, convertir-nos, en referent a la comarca del Maresme.
Aquests últims tres anys hem dut a terme una ampliació que ens ha permès dotar d’un gran espai el punt de venda, oferint, així, una experiència de compra agradable i relaxant amb un gran assortit i varietat de producte. Juntament amb degustacions i mostres que oferim. Hem ampliat moltes seccions, com ara la dietètica o el producte fresc, drogueria o begudes vegetals.
Hem volgut donar molta importància a l’assessorament i la prescripció en l’àmbit de dietètica, en conseqüència tenim professional diplomat en dietètica i nutrició i amb molts anys d’experiència en atenció al públic.
Actualment estem treballant per reduir al màxim el plàstic dins del supermercat. Canviant les bosses a paper, augmentant els granels i potenciant línies de producte que beneficiïn la reducció d’aquest.
Hem incorporat, també, el servei a domicili en bicicleta.
Pots conèixer més el nostre projecte visitant el nostre Instagram @elpibio i pròximament a la nova web que estem preparant www.elpi.bio

Dades del punt de venda

Adreça: C/Cuba, 41 baixos
CP: 08302
Ciutat: Mataró
Població: Barcelona
Web: www.elpi.bio

Galeria d’imatges